Said Transport | Woningontruiming
16859
page-template-default,page,page-id-16859,page-child,parent-pageid-16658,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive,responsive-menu-push-left
 

Woningontruiming

Wij bieden hulp bij het ontruimen van zowel woningen als bedrijfsruimten. Dit is een flinke klus waar veel bij komt kijken en wat soms op zeer korte termijn moet gebeuren. Vaak in een geval van overlijden. Wij begrijpen dat dit een emotionele tijd is voor de nabestaanden. Dankzij onze ervaring kunnen wij u de zorg van het ontruimen van de woning volledig uit handen nemen. Wanneer er niet meteen een andere bestemming is voor de inboedel, kunt u bij ons een tijdelijke opslagruimte huren.

Een passende oplossing voor elke ontruiming

Wij bieden onze service aan aan particulieren, bedrijven en woningcorporaties. Moet de woning of bedrijfsruimte schoon opgeleverd worden? Of moet de vloer verwijderd worden? Geen probleem! Ook dat kunt u aan ons overlaten.

 

Kleine ontruiming of volledige ontruiming inclusief het strippen van de woning? We weten dat elke situatie uniek is en een andere aanpak nodig heeft. Neem contact op voor de mogelijkheden voor woningontruiming voor u.

Tarieven
  • Verhuizers

    25.00

  • Verhuiswagens

    25.00

  • Verhuisliften

    69.00