Said Transport | Spoedverhuizing
16741
page-template-default,page,page-id-16741,page-child,parent-pageid-16658,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive,responsive-menu-push-left
 

Spoedverhuizing

Bent u genoodzaakt uw woning snel te verlaten en dus met spoed te verhuizen? Vaak komt dit ongelegen en zorgt het voor veel zorgen en stress. Daar hebben wij begrip voor. We weten dat verhuizingen niet altijd lang van de voren bekend zijn en gepland kunnen worden. Wij zijn op zeer korte termijn beschikbaar voor spoedverhuizingen. Said Transport doet er alles aan om uw spoedverhuizing zo snel, veilig en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Wij helpen u graag met uw spoedverhuizing

Said Transport heeft ervaring met spoedverhuizingen en doet er alles aan om dit probleemloos en zonder stress voor u te laten verlopen. Wij kunnen direct alle zorg uit handen nemen en zullen – na het bespreken van de verhuizing – alles voor u regelen. U kunt gebruik maken van onze A tot Z service. Bij deze full service dienst regelen wij de verhuisdozen en helpen u met inpakken. Wij bieden altijd hulp met het demonteren van uw meubels. Uw inboedel wordt met grote zorg ingeladen in de verhuiswagen en vervoerd naar de volgende bestemming.

 

Heeft u vragen of speciale wensen betreft uw spoedverhuizing? Neem contact op voor de mogelijkheden. Benieuwd naar de kosten voor uw verhuizing? Bereken direct uw verhuiskosten met onze tool.

Tarieven
  • Verhuizers

    25.00

  • Verhuiswagens

    25.00

  • Verhuisliften

    69.00