Said Transport | Seniorenverhuizing
16745
page-template-default,page,page-id-16745,page-child,parent-pageid-16658,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive,responsive-menu-push-left
 

Seniorenverhuizing

Verhuist u binnenkort naar een seniorenwoning en bent u op zoek naar een voordelig en ervaren verhuisbedrijf? Zoek niet verder. Said Transport heeft ruime ervaring in seniorenverhuizingen. Indien gewenst kunt u gebruik maken van onze A tot Z, full service, verhuis service. Hierbij voorzien wij u in verhuisdozen en helpen we met inpakken. Wij demonteren uw meubels voor u en zetten deze veilig vast in onze volledig uitgeruste verhuiswagen. Hoeven de meubels niet mee? Wij verzorgen ook zorgvuldige woningontruimingen.

Een seniorenverhuizing zonder zorgen

Een verhuizing kan veel stress en zorgen met zich brengen. Daarom zullen wij er alles aan doen om uw verhuizing naar een seniorenwoning zo rustig mogelijk te laten verlopen. Geen zorgen, geen stress. U kunt de gehele verhuizing met een gerust hart aan ons overlaten. We zullen de verhuizing stap voor stap met u doornemen, zodat u op de dag zelf ook weet waar u aan toe bent.

 

Neem in het geval van vragen of speciale wensen contact met ons op. Benieuwd naar de kosten voor uw seniorenverhuizing? Met onze tool kunt u alvast uw verhuiskosten berekenen.

Tarieven
  • Verhuizers

    25.00

  • Verhuiswagens

    25.00

  • Verhuisliften

    69.00