Said Transport | Particuliere verhuizing
16795
page-template-default,page,page-id-16795,page-child,parent-pageid-16658,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive,responsive-menu-push-left
 

Particuliere verhuizing

Gaat u binnenkort verhuizen en bent u op zoek naar een voordelig verhuisbedrijf? Said Transport helpt u verder. Wij beschikken over een volledig uitgeruste verhuiswagen een een team van ervaren verhuizers. Wij kunnen verhuisdozen voor u regelen en u helpen met inpakken. Dit behoort tot onze optionele full service verhuisdienst. Wij kunnen u in alle gevallen helpen met het demonteren van uw meubels. Ook in het geval van een spoedverhuizing bent u bij ons aan het juiste adres.

Een stressloze particuliere verhuizing

U laten verhuizen zonder stress. Dat is één van onze missies. Wij zullen er alles aan doen om uw verhuizing zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Voorafgaand aan de verhuizing bespreken we uw wensen en verwachtingen en maken we een verhuisplan. Zo weten u en wij waar we aan toe zijn en zal de verhuizing naar uw wensen gerealiseerd worden.
 
Neem in het geval van vragen of speciale wensen contact op voor de mogelijkheden. Benieuwd naar de kosten voor uw particuliere verhuizing? Bereken direct uw verhuiskosten met onze tool.

Tarieven
  • Verhuizers

    25.00

  • Verhuiswagens

    25.00

  • Verhuisliften

    69.00