Said Transport | Bedrijfsverhuizing
16746
page-template-default,page,page-id-16746,page-child,parent-pageid-16658,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive,responsive-menu-push-left
 

Bedrijfsverhuizing

Gaat uw bedrijf verhuizen naar een ander bedrijfspand? Wij weten dat dit veel stress met zich meebrengt en erg vervelend kan zijn voor u en uw werknemers. Niet als u uw bedrijfsverhuizing laat uitvoeren door Said Transport. Wij bieden het totale pakket voor een bedrijfsverhuizing. Met onze volledig uitgeruste verhuiswagen kunnen wij zo snel mogelijk, zo veel mogelijk werkplekken en apparatuur verhuizen. Wij begrijpen dat snelheid en efficiënte essentieel is, uw werknemers moeten immers zo snel mogelijk op de nieuwe locatie aan het werk kunnen gaan.

Een vlekkeloze bedrijfsverhuizing

Wij verhuizen de werkplekken en apparatuur zo snel mogelijk naar de nieuwe locatie, zonder dat u er hinder van ondervindt of de werkzaamheden moet staken. Dit kan indien gewenst in etappes. Planning en coördinatie is in het geval van een bedrijfsverhuizing erg belangrijk. Daarom bespreken we voorafgaand aan de verhuizing uw wensen en verwachtingen en wordt er een verhuisplan gemaakt. Wij zullen er voor zorgen dat de verhuizing volledig naar uw wens uitgevoerd zal worden.
 
Heeft u vragen of speciale wensen betreft uw bedrijfsverhuizing? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Tarieven
  • Verhuizers

    25.00

  • Verhuiswagens

    25.00

  • Verhuisliften

    69.00