Said Transport | Spoedtransport
16630
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16630,page-child,parent-pageid-16622,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive,responsive-menu-push-left
 

Spoedtransport

Met uw spoedzendingen neemt u bij Said Transport geen enkel risico. Als ervaren transportbedrijf kennen wij het belang van een spoedzending en doen er daarom alles aan om perfecte service te verlenen aan u en uw klant. Wij werken snel, zijn representatief, betrouwbaar en altijd bereikbaar voor uw (spoed)opdrachten.

Een passende oplossing voor elk spoedtransport

Wij halen uw zending binnen 45 minuten op en leveren deze direct af bij uw klant. Waar dan ook in Nederland. Uw zending wordt direct geleverd op de plaats van bestemming. Zendingen binnen Nederland kunnen wij met onze same day levering dienst binnen 6 uur bij uw klant afleveren.

 

Heeft de zending iets minder haast? Dan kunnen wij u een gereduceerd tarief aanbieden. Neem contact op voor de mogelijkheden.