Said Transport | Overnight transport
16894
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16894,page-child,parent-pageid-16622,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive,responsive-menu-push-left
 

Overnight transport

Is uw zending aan het einde van de dag beschikbaar en moet het gegarandeerd de volgende werkdag geleverd zijn bij uw klant? Dan is onze overnight transport service de oplossing voor u. Uw zending wordt zo snel mogelijk bij u opgehaald en de werkdag nadat wij uw opdracht ontvangen op het door u gewenste moment afgeleverd bij uw klant. En dat tegen een voordelig tarief.

Wij zijn uw overnight transport koerier

Wij garanderen een correcte aflevering van uw zending, binnen de afgesproken tijd. Uw overnight transport zending is bij ons in goede handen. Of het nu gaat om een envelop, pakketje of een bus vol, wij regelen het voor u.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze overnight transport service voor u? Neem contact op en we helpen u graag verder.