Said Transport | Transport
16622
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16622,page-parent,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive,responsive-menu-push-left
 

Transport

Said Transport is er om u volledig te ontzorgen op het gebied van transport. Onze (spoed)chauffeurs staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in het direct rijden van uw goederen en leveren altijd en overal.

 

Eén telefoontje is genoeg om uw opdracht bij ons te plaatsen. Ook kunt u via de website een offerte aanvragen. Indien gewenst halen we uw bestelling direct bij u op en leveren deze op de afgesproken tijd af op de door u aangegeven locatie. Of het nu gaat om een pakket om de hoek of het afleveren van een pallet aan de andere kant van de wereld, spoed of geen spoed: wij zijn uw partner voor alle soorten transport! Onze service houdt niet op bij de Nederlandse grens. Voor het beste transport hebben wij diverse bestelauto’s, bussen en bakwagens beschikbaar.

Transportdiensten

Wij bieden diverse transportdiensten aan. Zo is er altijd een dienst die bij uw wensen past. U bepaalt zelf hoe snel, hoe laat en onder welke voorwaarden uw zending geleverd wordt.