Said Transport | Over ons
16591
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16591,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive,responsive-menu-push-left
 

Over ons

Eén busje. Zo is Said Transport in 2012 van start gegaan. Wij zijn centraal gevestigd in Utrecht, waardoor wij mensen in heel Nederland kunnen ontzorgen wat betreft transport en verhuizing. Want dat is één van onze missies: u laten verhuizen zonder zorgen en stress. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel en daar doen wij ons best voor. Ons kleine maar hardwerkende team heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van transport van zowel complete inboedels als bezorging van nieuw aangeschaft meubilair, A tot Z verhuizingen en ontruimingen.

Gewapend met professioneel (verhuis)materiaal doen wij er alles aan om uw kostbare bezittingen zo veilig en efficiënt mogelijk te transporteren.

Na dat ene busje volgden er meer. Inmiddels bestaat ons wagenpark uit verschillende formaten bestelauto’s en bakwagens. Zo kunnen wij u bij zowel grote als kleine transportopdrachten en verhuizingen goed van dienst zijn. Gewapend met professioneel (verhuis)materiaal doen wij er alles aan om uw kostbare bezittingen zo veilig en efficiënt mogelijk te transporteren. Omdat we weten dat de ene verhuizing de andere niet is denken we graag met u mee en doen er alles aan om uw verhuizing zo prettig mogelijk te laten verlopen. Met onze transportdienst hoeft u zich geen zorgen te maken over de levering van uw zending. Of het een spoedopdracht is of niet, we leveren binnen de afgesproken tijd.

Kwalitatief transport

Said Transport is in het bezit van een NIWO Eurovergunning. Dit is een vergunning voor het beroepsgoederenvervoer wat nationaal en internationaal vervoer met voertuigen met een laadvermogen van meer dan 500 kg mogelijk maakt. Een NIWO Eurovergunning wordt niet zomaar aan iedere transport ondernemer verstrekt. Er moet worden voldaan aan een aantal kwaliteitseisen, waaronder kredietwaardigheid, vakbekwaamheid en betrouwbaarheid. Bij ons bent u dus bij aan het juiste adres voor zowel kleine als grote transportopdrachten en verhuizingen, verzekerd van kwaliteit. En dat tegen een zeer voordelig tarief. Said Transport is tot wel 50% voordeliger in vergelijking met grote transport- en verhuisbedrijven.